Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (05.05.2023). Meciul care îți aduce profit

Adelaide United

Cota zilei de azi (05.05.2023) vine cu un pronostic din A-League – Australia. Am ales partida Adelaide United – Wellington Phoenix, care contează pentru play-off. Ambele echipe visează la marea finală. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Adelaide United, final de sezon îngrozitor

Adelaide United a terminat sezonul regular pe locul 3, deși a avut un final îngrozitor, cucerind doar două puncte din 12 posibile. În ultima etapă a pierdut, clar, pe teren propriu, scor 1-4, cu Central Coast Mariners. Totuși, Adelaide United se laudă cu un record de invidiat pe teren propriu în fața adversarilor de vineri. Wellington Phoenix câștigând doar una dintre ultimele lor zece vizite. În plus, Adelaide United a câștigat la scor ultimele două partide directe în fața propriilor fani cu Wellington Phoenix (5-1 și 4-0).

Wellington Phoenix, învingătoare în ultima etapă

De partea cealaltă, Wellington Phoenix a terminat sezonul regular pe locul 6. În ultima etapă a învins pe Macarthur și a încheiat o serie de cinci partide fără victorie, care a inclus patru înfrângeri. Și-a pus, astfel, în pericol locul în finală pentru al doilea sezon consecutiv. Wellington Phoenix țintește cucerirea trofeului suprem, mai ales că, la finalul sezonului, managerul Ufuk Talay va pleca de la echipă, urmând să fie înlocuit de asistentul său, Giancarlo Italiano.

Adelaide United și Wellington Phoenix au avut cele mai slabe defensive dintre primele șase, încasând împreună nu mai puțin de 91 de goluri în sezonul regular. Motiv suficient să anticipăm un meci captivant, cu multe faze de poartă. “Ambele marchează în prima repriză” are cotă 3.20.

Cota zilei (05.05.2023)

Cota zilei (05.05.2023)

Agenții autorizate