Urmareste-ne

CHAMPIONSHIP

Cota zilei (05.08.2022). „X”-ul te umple de bani la Birmingham City – Huddersfield Town

Cota zilei de 5 august vine din Anglia. Birmingham City și Huddersfield Town deschid etapa a doua din Championship, niciuna dintre echipe nereușind să câștige în runda inaugurală.

Huddersfield, neînvinsă în ultimele trei directe cu Birmingham

Birmingham City a început noul sezon cu o remiză albă la Luton Town, în timp ce Huddersfield a pierdut pe teren propriu cu Burnley, scor 0-1. Huddersfield a ratat promovarea în Premier League, după ce a pierdut finala play-off-ului, cu Nottingham, iar noul antrenor al echipei, Danny Schofield, a sperat ca elevii săi să arate că sunt capabili de o nouă prezență în primele șase echipe din Championship.

Chiar dacă mulți se așteptau ca Luton să câștige lejer în prima etapă, Birmingham a arătat bine în defensivă și a obținut un punct binemeritat pe Kenilworth Road. Va mai dura puțin omogenizarea lotului după sosirile din această vară, iar antrenorul Schofield se așteaptă la rezultate mai bune în următoarele săptămâni.

Huddersfield este neînvinsă în ultimele trei directe cu Birmingham, două dintre acestea fiind remize. Sunt șanse mari pentru încă un rezultat de egalitate, iar cota pentru „x” este 3.20.

Cota zilei (05.08.2022)

Cota zilei (05.08.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate