Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (06.02.2022). Africanii îți aduc banii

Pentru cota zilei din 6 februarie 2022, am ales partida Senegal – Egipt, care are loc duminică, de la ora 21:00, pe stadionul Olembe din Yaounde, capitala Camerunului. Betmag vă recomandă un pont care se vă rotujnească veniturile, la final de weekend.

Senegal, în formă maximă

Senegal a ajuns până în finala turneului fără înfrângere. Elevii lui Aliou Cisse au terminat pe locul 1 în Grupa B. „Leii” sunt în formă maximă, fiind neînvinși în ultimele 12 partide, perioadă în care au obținut nouă victorii și trei remize. În respectivele meciuri au marcat de 24 de ori și au încasat doar șase goluri. În fazele eliminatorii, Senegal a punctat în fiecare meci.

Egipt, „regina” Africii

De cealaltă parte, Egipt este cea mai titrată selecționată din Africa, reușind să cucerească trofeul suprem de șapte ori. La fel ca Senegal, selecționata lui Carlos Queiroz a terminat prima în Grupa G, după care a eliminat, pe rând, Costa de Fildeș, Maroc și Camerun. În finală, ne așteptăm la măcar câte un gol de fiecare parte, ținând cont de jucătorii de top de care dispun ambele echipe naționale. „Ambele marchează” are cotă 2.50.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate