Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (06.04.2022). Banii vin din Bundesliga

Augsburg și Mainz se întâlnesc miercuri, de la ora 19:30, într-o restanță din etapa a 26-a din Bundesliga. De aici vine și cota zilei de 6 aprilie.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Meci cu miză pentru Augsburg

Augsburg e pe locul 14, cu 29 de puncte, în timp ce Mainz e pe locul 10, cu 38 de puncte. Miza e mai mare pentru Augsburg, care e aproape de retrogradare. Gazdele sunt la doar trei puncte peste locul de baraj, dar și de primul loc retrogradabil.
Se întâlnesc două formații care preferă meciurile de acasă, lucru care vine în avantajul lui Augsburg. Gazdele au 19 puncte din 29 câștigate în fața propriilor fani. De partea cealaltă, pe cât de bine joacă Mainz afară (30 de puncte în 14 meciuri, fiind la acest capitol pe locul 3, după Bayern și Dortmund), pe atât de prost joacă afară. În deplasare, mainz are doar opt puncte în 13 meciuri. N-a mai câștigat afară de opt meciuri (dintre care unul în Cupă), interval în care a bifat două remize și șase înfrângeri. Dar Mainz a marcat în șapte din cele opt meciuri. E meci de „ambele marchează”, la cotă 2,40.

Cota zilei (06.04.2022)

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate