Urmareste-ne

Ponturi Romania

Cota zilei (07.05.2022). 2.70 la FC Argeș – CFR Cluj

CFR Cluj nu a luat gol de la Farul în acest sezon
CFR Cluj, liderul Ligii 1

FC Argeș și FC Voluntari se înfruntă în cea de-a 8-a etapă din play-off-ul Ligii 1. Gazdele au avut o prestație sub așteptări în această campanie, în timp ce oaspeții sunt în revenire de formă după înfrângerile cu Universitatea Craiova și FCSB. Află, în continuare, ce trebuie să joci la partida programată pe Stadionul „Nicolae Dobrin”.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FC Argeș, ultimul loc în play-off

FC Argeș este ultima clasată în play-off. O victorie și șase înfrângeri a înregistrat echipa lui Andrei Prepeliță în șapte etape. 0-4 cu FCSB și 0-4 cu Universitatea Craiova sunt cele mai recente rezultate obținute de piteșteni. FC Argeș și-a îndeplinit, deja, obiectivul, va juca și sezonul viitor în Liga 1, deci în etapele care urmează joacă doar pentru orgoliu și palmares.

CFR Cluj, victorie pentru titlu

În schimb, CFR Cluj este liderul Ligii 1. FCSB este, însă, la doar două puncte în spate, astfel că echipa lui Dan Petrescu nu-și mai permite niciun pas greșit. 1-0 cu FC Voluntari și 1-0 cu Farul sunt ultimele rezultate obținute de ardeleni în play-off. CFR Cluj s-a impus în fiecare din ultimele cinci dispute cu FC Argeș (2-0, 1-0, 1-0, 5-0, 2-0). Anticipăm o victorie a alb-vișiniilor în meciul programat sâmbătă. „CFR Cluj câștigă și sub 2.5 goluri în meci” are cotă 2.70.

Agenții autorizate