Urmareste-ne

BUNDESLIGA

Cota zilei (06.08.2022). 3.00 la Wolfsburg – Werder Bremen

Cota zilei de 6 august vine din Bundesliga. Wolfsburg și Werder Bremen se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, ora României, pe Volkswagen Arena, în prima etapă a noului sezon. Ambele echipe vin după victorii în Cupa Germaniei.

Wolfsburg și Werder Bremen, victorii în Cupa Germaniei

Wolfsburg participa anul trecut în grupele Ligii Campionilor, ratând pentru doar un punct prezența în primăvara europeană, dar în faza eliminatorie a Europa League. Clasarea pe locul 12 la finalul sezonului 2021-2022 din Bundesliga a făcut ca Wolfsburg să rateze prezența în cupele europene. Totuși, există o doză de optimism în tabăra gazdelor înaintea noului sezon competițional. Aducerea pe banca tehnică a lui Niko Kovac, fostul internațional croat care s-a bucurat de succes în ultimii doi ani la Monaco, în Ligue 1, este un atu pentru Wolfsburg. Gazdele intră în meci după victoria din primul tur al Cupei Germaniei, 1-0 la Carl Zeiss Jena.

De partea cealaltă, după numai un an în 2.Bundesliga, Werder Bremen a revenit în eșalonul de elită al fotbalului german. A terminat pe locul al doilea și a promovat direct, alături de Schalke 04, împreună cu care retrogradase din Bundesliga la capătul sezonului 2020-2021. Și Werder Bremen a debutat cu victorie în Cupa Germaniei, 2-1 la Energie Cottbus. Ultimele două directe pe terenul lui Wolfsburg s-au încheiat 2-3 și 5-3. Ne așteptăm la un GG cu multe reușite și în meciul de sâmbătă după-amiază. „GG4+” are cotă 3.00.

Cota zilei (06.08.2022)

Cota zilei (06.08.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate