Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (06.09.2023). Meciul care îți aduce profit

Sursa foto: fourfourtwo.com

Cota zilei de azi (06.09.2023) vine cu un pronostic din preliminariile Cupei Africii pe Națiuni. Am ales partida Libia – Guineea Ecuatorială, din Grupa J. După ce au câștigat fiecare dintre ultimele patru meciuri de calificare, oaspeții luptă cu Tunisia pentru locul 1, selecționată față de care are două puncte în plus. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.

Libia a dezamăgit în atac

Libia a dezamăgit din nou în calificările pentru CAN 2023. În iunie, a suferit o înfrângere, scor 0-1, cu Botswana, când cele două reprezentative s-au întâlnit pe stadionul Obert Itani Chilume. În ciuda faptului că a avut o mare parte a posesiei și a fost în ofensivă pentru cea mai mare parte a jocului, echipa lui Hamdi Bataw s-a făcut vinovată de o lipsă de inspirație în fața porții. În prezent, Libia este pe locul 4 (ultimul), cu doar o victorie. În plus, a înscris doar un singur gol până acum, cele mai puține din campanie, alături de Madagascar și Lesotho.

Guineea Ecuatorială, patru victorii la rând

Pe de altă parte, Guineea Ecuatorială a urcat pe primul loc în grupă după ultima etapă, datorită unei victorii impresionante cu 1-0 asupra favoriților din grupă, Tunisia, pe Nuevo Estadio de Malabo. Atacantul veteran Emilio Nsue a înscris cel de-al 15-lea gol pentru echipa națională în respectivul meci. De la umilința cu Tunisia din deplasare, 0-4, din tur, Guineea Ecuatorială a câștigat fiecare dintre cele patru meciuri ulterioare, marcând opt goluri. Selecționata lui Juan Micha este prima în Grupa J, cu două puncte peste Tunisia, locul doi. Va avea nevoie de toate cele trei puncte miercuri pentru a-și asigura primul loc.

Guineea Ecuatorială este, fără discuție, favorită miercuri și nu credem că va rata șansa de a-și asigura locul 1 în Grupa J. “Guineea Ecuatorială câștigă” are cotă 2.25.

Cota zilei (06.09.2023)

Cota zilei (06.09.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate