Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (06.12.2022). 2.55 la Boreham Wood – Oldham Athletic

Oldham

Boreham Wood și Oldham Athletic se înfruntă, marți, în etapa a 21-a din National League – Anglia. Echipele sunt despărțite de 11 puncte în clasament și caută cu disperare victoria. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Meadow Park.

Boreham Wood încă speră la play-off

În prezent, Boreham Wood este pe locul 12, cu 28 de puncte. A câștigat șapte dintre primele 13 partide din acest sezon, însă, ulterior, echipa lui Luke Garrard a dezamăgit. A obținut doar un punct în ultimele cinci partide, însă, chiar și așa, are ca obiectiv calificarea în play-off. Șanse sunt, fiind la doar cinci puncte de locul 7, ocupat de Solihull Moors.

Oldham, patru înfrângeri în ultimele cinci jocuri

De partea cealaltă, Oldham este pe locul 23, penultimul, cu 17 puncte. Intră în meci după patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Traversează, practic, o formă similară cu a celor de la Boreham Wood. Niciuna dintre echipe nu a excelat în ultimele săptămâni. Ambele au, însă, nevoie de victorie, motiv suficient să anticipăm un joc deschis. Ambele marchează și peste 2.5 goluri” are cotă 2.55.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate