Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (07.03.2022). Golurile ne aduc profit

Besiktas încă speră la cupele europene

Cota zilei de 7 martie vine din campionatul Turciei. Beșiktaș și Bașakșehir se întâlnesc luni, de la ora 19:00, într-un duel pentru cupele europene ce poate aduce un câștig substanțial pariorilor.

Beșiktaș – Bașakșehir, duel pentru cupele europene

Super Lig ne propune în runda cu numărul 28 un meci interesant, de bătălie la cupele europene. Bașakșehir e pe locul 3, cu două puncte și trei locuri mai sus decât Beșiktaș. Duelul de luni găsește ambele echipe într-o formă destul de bună. Beșiktaș are o singură înfrângere în 2022 în meciurile oficiale, 1-2 cu Kayserispor, în sferturile de finală ale Cupei Turciei. Bașakșehir a pierdut runda precedentă (1-2 cu Karagumruk), după patru victorii consecutive în campionat.

Beșiktaș și Bașakșehir, festival de goluri în directe

Mai important decât atât, în directe e show, de obicei. Ultimele patru au însemnat festival de goluri. Au fost trei partide încheiate cu 3-2 în campionat, două victorii Beșiktaș și una Bașakșehir, plus un 2-2 în Cupă și tranșat 3-2 pentru Beșiktaș în reprizele suplimentare. Așadar, goluri multe și de ambele părți, ceea ce ne face să alegem „ambele marchează și peste 2,5 goluri”. Cota zilei este 2,40.

Cota zilei 7 martie

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate