Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (07.07.2022). 2,30 în optimile Copei Sudamericana

Cota zilei de 7 iulie vine din Copa Sudamericana. Independiente del Valle își poate asigura prezența în sferturile de finală dacă evită înfrângerea în manșa secundă din optimile competiției. Săptămâna trecută, ecuadorienii se impuneau pe pe teren propriu cu 2-1 în fața echipe argentiniene Lanus.

Copa Sudamericana, șansa lui Independiente del Valle

Lanus a pierdut patru din ultimele cinci meciuri competitive, dar are o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate pe Estadio Ciudad de Lanus. Câștigătoarea Copei Sudamericana din 2013 trece printr-o criză de formă și se prezintă la returul cu Independiente del Valle după trei înfrângeri consecutive.

De partea cealaltă, după un început solid al campaniei fazei grupelor Copei Libertadores 2022, în care au rămas neînvinși în primele trei meciuri, o lipsă de intensitate în ultimele trei întâlniri a lăsat echipa ecuadoriană în afara primelor două poziții. Astfel, în loc de faza eliminatorie din Copa Libertadores au ajuns în Copa Sudamericana. În ciuda dezamăgirii produse de ratarea prezenței în faza eliminatorie a Copei Libertadores, cealaltă întrecere sud-americană îi va oferi managerului Martin Anselmi și echipei sale o oportunitate de revanșă. În meciu tur, Independiente del Valle și-a arătat superioritatea, trăgând șapte șuturi pe poartă și lăsându-i pe advedrsari cu o posesie de doar 22 la sută.

Independiente del Valle nu s-a descurcat bine departe de casă împotriva cluburilor din Argentina, pierzând două din cele trei întâlniri anterioare. Dar lucrurile ar putea sta complet diferit în această săptămână și credem că ecuadorienii vor avansa în sferturi. „x2 și peste 1,5 goluri” are cotă 2.30.

Cota zilei (07.07.2022)

Cota zilei (07.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate