Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Cota zilei (07.11.2023). Meciul care îți aduce profit

RB Leipzig este favorită
Leipzig

Cota zilei de azi (07.11.2023) vine cu un prognostic din Liga Campionilor, Grupa G – etapa a 4-a. Am ales partida Steaua Roșie – Leipzig. În urmă cu două săptămâni, nemții s-au impus, scor 3-1, consolidându-și locul 2 în clasament. De partea cealaltă, sârbii sunt ultimii în ierarhie, cu un singur punct. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.

Steaua Roșie, fără victorie în grupă

Deloc surprinzător, Steaua Roșie nu reușește să lupte pentru unul dintre primele două locuri din această grupă, care include campioana en-titre Manchester City și un alt nume important în Europa, Leipzig. Până acum, nu a reușit să reziste nici nemților (1-3), nici englezilor (1-3). Steaua Roșie a reușit, totuși, o remiză cu Young Boys (2-2). De altfel, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, iar sârbii visează la locul 3, care le asigură calificarea în play-off-ul Europa League. În campionat, Steaua Roșie este pe locul 2, cu trei puncte mai puțin față de liderul Partizan Belgrad. În weekend-ul trecut, a învins pe Radnick Surdulica (3-1).

Steaua Roșie – posibilă formație de start:

Glazer; Rodic, Djiga, Spajic; Mijailovic, Stamenic, Hwang, Ivanic, Mitrovic; Mijatovic, Ndiaye

Leipzig, deja două victorii

De partea cealaltă, Leipzig stă confortabil pe locul 2, având un avans considerabil de cinci puncte față de principalele urmăritoare, Young Boys și Steaua Roșie. Cu siguranță, nemții sunt conștienți că nu pot concura pentru prima poziție, ocupată de Manchester City, deci se vor concentra pentru consolidarea poziției a doua. Până în prezent au învins pe Young Boys (3-1) și Steaua Roșie (3-1), în urmă cu două săptămâni. În Bundesliga, Leipzig este la opt puncte distanță de liderul Leverkusen, după ce a pierdut, în weekend-ul trecut, cu Mainz (0-2).

Leipzig – posibilă formație de start:

Blaswich; Klostermann, Lukeba, Simakan; Henrichs, Haidara, Schlager, Raum; Simons, Baumgartner; Openda

Leipzig nu traversează o formă bună pe plan intern, ceea ce ar trebui să le ofere sârbilor o încredere sporită. Anticipăm un meci deschis, Steaua Roșie având nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv. Credem, însă, că Leipzig va strânge rândurile și va obține victoria, pentru a șterge ultimul rezultat din Bundesliga. Leipzig câștigă și ambele marchează” are cotă 2.80.

Cota zilei (07.11.2023)

Cota zilei (07.11.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate