Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (08.04.2022). Ne triplăm banii cu Premier League

Cota zilei de 8 aprilie vine din Premier League. Newcastle și Wolverhampton deschid etapa a 32-a, cu un meci programat vineri, de la ora 22:00, ora României. Gazdele vor să scape de grijile retrogradării, în timp ce oaspeții trag speranțe la cupele europene.

Newcastle, trei înfrângeri consecutive

Newcastle a ieșit din zona roșie, dar vrea să-și asigure liniștea pe final de sezon. „Coțofenele” sunt pe locul 15, la șapte puncte de locurile retrogradabile, dar traversează o perioadă dificilă. Newcastle a pierdut ultimele trei meciuri de campionat, marcând un singur gol. E drept, toate cele trei meciuri au fost în deplasare: 0-1 cu Chelsea și Everton și 1-5 cu Tottenham. Totuși, Newcastle se poate lăuda că nu a pierdut în ultimele cinci meciuri jucate acasă, din care ultimele trei în propriul fief au fost victorii: 3-1 cu Everton, 1-0 cu Aston Villa și 2-1 cu Brighton.

Ultimele 7 directe au fost GG

Wolverhampton putea fi la această oră în primele 6 din Premier League, dar sincopa de acasă cu Leeds (2-3, după ce a condus la pauză cu 2-0), o ține în afara Top 6. Oaspeții confruntării de vineri sunt momentan pe locul 8, la două puncte în spatele lui West Ham și Manchester United. Cu o victorie la Newcastle, Wolves poate ajunge pe loc de cupă europeană, pe locul 6. Joacă destul de bine în deplasare, având trei victorii în ultimele cinci meciuri afară. În tur s-a impus cu 2-1, după ce precedentele cinci directe s-au încheiat la egalitate, cu același scor, 1-1. De când Wolverhampton a revenit în Premier League, în 2018, ambele echipe au marcat în toate cele șapte directe disputate de atunci. Așa că ne așteptăm la un GG vineri seara. „Ambele marchează și sub 3,5 goluri” are cotă 3,00.

Cota zilei (08.04.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate