Urmareste-ne

Biletul zilei

Cota zilei (08.07.2022). The luck of the irish!

Shelbourne şi Finn Harps sunt despărţite de două locuri, dar diferenţa de puncte e considerabilă
Shelbourne şi Finn Harps sunt despărţite de două locuri, dar diferenţa de puncte e considerabilă

Cota zilei de astăzi, 08.07.2022, vine din campionatului irlandez, acolo unde avem parte de un duel în partea inferioară a clasamentului. Shelbourne şi Finn Harps sunt despărţite de două locuri, dar diferenţa de puncte e considerabilă. Meciul începe la ora 21:45, altădată oră de Champions League.

Shelbourne n-are emoţii

Sunt 10 echipe în prima ligă irlandeză, care se întâlnesc în cele 36 de etape. Fiecare are 4 directe cu toate celelalte. Momentan, au trecut 22 de etape, iar situaţia e una stabilă pentru gazdele de azi. Shelbourne e pe locul 7, cu 25 de puncte. La prima vedere, ar părea în pericol de retrogradare, dar distanţa până la locul 9, care trimite în baraj, e de 13 puncte. Mai mult decât suficient pentru ca Shelbourne să stea fără emoţii în a doua parte a competiţiei.

 

 

Finn Harps, situaţie delicată

De partea cealaltă, lucrurile nu sunt la fel de roz. Finn e pe locul de baraj, cu 12 puncte. Cu doar două victorii şi şase remize în 21 de meciuri, oaspeţii pot doar să spere că vor reuşi să evite retrogradarea. În precedentele două sezoane, au terminat pe locul 8, la limită.

Formă slabă de ambele părţi

Niciuna dintre cele două nu străluceşte la capitolul formă. De patru meciuri, nu câştigă. Shelbourne a luat un singur punct în acest interval, adversara, două. Dar pentru Finn Harps sunt singurele două puncte din ultimele 8 etape! În schimb, oaspeţii nu au mai pierdut în directe de trei întâlniri, două dintre ele chiar în deplasare. Mai mult, cele mai recente două confruntări, ambele în acest an, au fost succese la zero ale lui Finn Harps. Mizăm pe faptul că oaspeţii, presaţi de clasament, vor evita înfrângerea într-un meci sărac în goluri. „X2 şi sub 2,5 goluri”, la 2,38, este pronosticul pentru cota zilei (08.07.2022).

Cota zilei (08.07.2022)

Cota zilei (08.07.2022)

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate