Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Cota zilei (08.07.2023). Faci profit cu liderul din Islanda

Vikingur Reykjavik este lider în Islanda

Cota zilei de sâmbătă (08.07.2023) vine cu un pronostic din prima ligă a Islandei. Liderul Vikingur Reykjavik se deplasează pe terenul ultimei clasate, Keflavik, pentru un meci din etapa a 14-a a competiției. Cele două echipe sunt despărțite de 29 de puncte clasament.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Keflavik, „lanterna roșie”, o singură victorie în acest sezon

Keflavik – Vikingur Reykjavik este meciul care ne-a atras atenția pentru cota zilei (08.07.2023). Un meci dezechlibrat, între echipe aflate la polii opuși ai clasamentului din prima ligă a Islandei.

Keflavik este ultima clasată, pe locul 12, cu opt puncte și o singură victorie în acest sezon. Echipa gazdă se prezintă cu cel mai slab atac din campionat, cu doar 8 goluri marcate în 13 meciuri. O victorie, cinci remize și șapte înfrângeri este bilanțul înregistrat până acum de Keflavik. În ultimele cinci etape, gazdele au suferit două înfrângeri și au remizat de trei ori.

Vikingur Reykjavik, lider detașat

În aceste condiții, pentru Vikingur Reykjavik ar putea fi o misiune ușoară la acest final de săptămână. Oaspeții conduc ierarhia, cu 37 de puncte din 14 meciuri, având un avans de opt puncte față de cea de-a doua clasată. Un singur eșec a suferit liderul din Islanda în actuala ediție de campionat. Se întâmpla pe 29 mai, când Vikingur pierdea pe teren propriu cu 2-3 derby-ul local cu Valur. O înfrângere care întrerupea o serie impresionantă de 11 victorii la rând în toate competițiile. Vikingur intră în meci după patru victorii oficiale consecutive, dintre care trei în campionat. S-a impus fără probleme în ultimele nouă directe din campionat, iar în ultimele a marcat de fiecare dată cel puțin trei goluri. Mai ales în condițiile actuale, Vikingur are mari șanse să încheie meciul cu cel puțin trei goluri în cont. „Peste 2,5 goluri oaspeții” are cotă 2.26.

Cota zilei (08.07.2023)

Cota zilei (08.07.2023)

 

Joacă responsabil!

Agenții autorizate