Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Cota zilei (09.07.2022). 2,73 la vârful campionatului

Platense - Newell’s Old Boys este derby-ul neaşteptat din Argentina
Platense - Newell’s Old Boys este derby-ul neaşteptat din Argentina

Platense – Newell’s Old Boys este derby-ul neaşteptat din Argentina. Se joacă de la ora 02:30. Cu două formaţii de podium, meciul poate primi această titulatură, iar pontul nostru pentru acest meci merită încercat. E cota zilei de azi (09.07.2022) şi are nu mai puţin de 2,73. Descoperiţi în rândurile de mai jos atât pronosticul, cât şi motivele pentru care îl recomandăm.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Platense, neînvinsă

Platense e locul 3, unul complet neaşteptat. Mai mult, n-a pierdut niciun joc până acum, bifând trei victorii şi tot atâtea remize. Golaverajul e şi el destul de bun, 7-3, iar apărarea e cea mai bună din campionat, la egalitate cu alte 3 echipe, printre care şi adversarul din acest meci. Parcursul de până acum a fost extrem de bun, dar trebuie precizat că, dintre cele 6 echipe înfruntate, 4 sunt din a doua jumătate a clasamentului care adună 28 de echipe. Merită amintit, însă, egalul 1-1 cu liderul Gimnasia, punct salvat cu 3 minute înainte de fluierul final.

Newell’s, punctaj maxim afară

De partea cealaltă, Newell’s e locul 2, cu două puncte în plus şi un gol mai mult marcat. Adică, oaspeţii au patru victorii şi două remize şi golaveraj 8-3. Două dintre cele 3 goluri încasate, au venit în meciul din etapa precedentă, 2-2 cu Patronato acasă, după 2-0 la pauză. Newell’s a ratat atunci urcarea pe primul loc, pas pe care speră să îl facă de această dată.

2,73 este cota zilei (09.07.2022)

De altfel, oaspeţii par să evolueze mai bine afară decât în faţa propriilor fani. În deplasare, Newell’s are punctaj maxim şi n-a primit decât un singur gol. Interesant e că şi gazdele preferă meciurile afară, de unde au adus mai multe puncte. Ar trebui, deci, ca oaspeţii de diseară să fie în avantaj. Cu două defensive bune, meciul nu promite prea multe goluri şi nu ne-ar mira deloc o remiză albă. Mizăm cu încredere pe faptul că gazdele nu vor înscrie, pronostic demn de cota zilei (09.07.2022), la 2,73.

Cota zilei (09.07.2022)

Cota zilei (09.07.2022)

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate