Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (09.09.2023). Meciul care îți aduce profit

Cota zilei de azi (09.09.2023) vine cu un pronostic din Primeira Liga – Portugalia. Am ales partida Moreirense – Braga. Echipele sunt la mijlocul clasamentului, la egalitate de puncte, după câte trei partide. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.

Braga s-a calificat în grupele Ligii Campionilor

Data inițială a partidei a fost amânată pentru că Braga era angrenată în preliminariile Ligii Campionilor și a avut nevoie de liniște pentru a se concentra pentru dubla cu Panathinaikos. A funcționat de minune, deoarece Portugalia va avea trei echipe la “masa bogaților”. Este prima apariție a celor de la Braga în faza grupelor Ligii Campionilor din ediția 2012-13. Braga nu a trecut, totuși, niciodată de grupe și se confruntă cu echipe grele precum Real Madrid, Napoli și Union Berlin. În Primeira Liga, Braga este pe locul 9, după o victorie, un rezultat de egalitate și o înfrângere. În ultima etapă, pe 2 septembrie, a remizat, pe teren propriu, cu Sporting (1-1).

Moreirense, început bun de sezon, ca nou-promovată

De partea cealaltă, Moreirense, ca nou-promovată, are un început onorabil de sezon. În prezent, este pe locul 10, cu patru puncte, după o victorie, o remiză și o înfrângere. Moreirense a început sezonul cu un eșec, pe teren propriu, cu Porto (1-2). Ulterior, a obținut un rezultat de egalitate, în deplasare, cu Famalicao (0-0), după care un succes, în deplasare, cu Chaves (2-1). Cu o victorie sâmbătă, Moreirense poate trece pe locul 6.

Horta și Ruiz nu vor putea evolua pentru Braga, deci oaspeții vor avea ceva probleme în ofensivă. De partea cealaltă, Moreirense nu are probleme de lot și credem că va ține piept roș-albilor. „Egal la final” are cotă 3.80.

Cota zilei (09.09.2023)

Cota zilei (09.09.2023)

Agenții autorizate