Urmareste-ne

Ponturi Romania

Cota zilei (09.11.2023). 3,10 la Chindia – CS Mioveni

Chindia a câștigat ultimele trei meciuri de pe teren propriu
Chindia a câștigat ultimele trei meciuri de pe teren propriu

Cota zilei de azi (09.11.2023) vine cu un pronostic din Liga 2 Casa Pariurilor. Chindia și CS Mioveni deschid etapa a 13-a, cu un meci programat de la ora 19:30, pe Stadionul „Eugen Popescu”, din Târgoviște. În cazul unui succes în această seară, gazdele urcă provizoriu în Top 6.

Chindia, trei victorii la rând pe teren propriu în campionat

Înaintea duelului din această seară, Chindia ocupă locul 9, cu 17 puncte, dar evoluțiile din ultima vreme nu au fost convingătoare. Chiar dacă e neînvinsă în ultimele două jocuri de campionat, 4-1 cu CSM Reșița și 0-0 la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Chindia e fără gol marcat în ultimele două meciuri oficiale. Anterior remizei albe de la Târgu Jiu, dâmbovițenii au pierdut pe teren propriu în Cupa României, 0-2 cu Petrolul. Referindu-ne strict la Liga 2 Casa Pariurilor, Chindia are două victorii, două înfrângeri și o remiză în ultimele cinci etape de campionat. Însă echipa lui Vasile Miriuță nu a reușit să lege rezultatele pozitive în acest interval. Pe propriul teren, Chindia a obținut 11 din cele 17 puncte stagionale. De altfel, dâmbovițenii au câștigat ultimele trei meciuri de campionat susținute pe Stadionul „Eugen Popescu”, însă acestea au avut loc la intervale mari de timp, între 23 septembrie și 28 octombrie.


Mioveni, pe loc de play-off

De partea cealaltă, CS Mioveni ocupă loc de play-off, fiind în acest moment pe locul 5, cu 20 de puncte, și cu un singur eșec în ultimele cinci etape. Trei victorii, o remiză și o înfrângere a bifat echipa lui Constantin Schumacher în acest interval. Înfrângerea de la Târgu Jiu, 0-1 cu Viitorul Pandurii, a fost al doilea eșec al celor de la Mioveni în actuala ediție de campionat. Argeșenii vin după un 4-0 cu CS Tunari, una dintre codașele campionatului. Din cele 20 de puncte acumulate până acum, 12 au fost obținute acasă și opt în deplasare. În cele cinci deplasări ale sezonului în curs, CS Mioveni a înregistrat două victorii, două remize și o înfrângere. Chindia și CS Mioveni s-au întâlnit sezonul trecut în SuperLiga, în care dâmbovițenii s-au impus de două ori, iar argeșenii o dată. În toate cele trei meciuri, a marcat numai una dintre echipe. Lucrurile ar putea arăta cu totul altfel în această seară. Ne așteaptă o confruntare echilibrată, în care niciune dintre echipe nu vrea să piardă. „Ambele marchează și sub 3,5 goluri” are cotă 3,10.

Cota zilei (09.11.2023)

Cota zilei (09.11.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate