Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei (1.02.2022). Alegem o cotă bună și începem luna cu dreptul

Sursa foto: Yahoo Sports

Cota zilei de azi vine de la calificările pentru Cupa Mondială din 2022. Specialiștii Betmag vă propun o cotă foarte bună pentru meciul Bolivia – Chile. Jocul se anunță foarte interesant, mai ales că avem pe teren două naționale care știu să ofere spectacol total când sunt pe teren.

Bolivia încă mai are șanse la calificare

Cu 15 puncte obținute în cele 15 partide disputate de până acum, Bolivia mai are șanse la un loc pentru Cupa Mondială care va avea loc la iarnă. Totuși, ultimul rezultat dă de gândit, deoarece au pierdut 4-1 cu Venezuela, ultima clasată a grupei. Rezultatele din ultimele partide din campania de calificare de acasă nu sunt rele, 3 victorii la rând și un egal, puncte care au dat încredere celor din Bolivia.

Chile trebuie să câștige

Pentru a ataca locul de calificare directă, ocupat de Peru, care are 20 de puncte, cei din Chile trebuie să obțină un rezultat bun în Bolivia. Un egal nu ar fi rău, deoarece meciurile disputate pe terenul bolivienilor sunt foarte greu de câștigat. Naționala statului Chile a început prost acest an, cu o înfrângere acasă împotriva Argentinei, scor 1-2.

Vom miza pe un rezultat bun al celor din Chile, ori un rezultat de egalitate, deoarece presiunea este pe componenții naționalei chiliene, valoarea lor fiind incontestabil mai mare față de cea a bolivienilor.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate