Urmareste-ne

Ponturi Franta

Cota zilei (10.01.2022). Profitul vine din Ligue 2

Toulouse poate trece pe primul loc în Ligue 2
Toulouse poate trece pe primul loc în Ligue 2

Pentru cota zilei din 10 ianuarie 2022 am ales singurul meci care se joacă luni în Ligue 2. Un duel între Toulouse, aflată în creștere de formă și Nancy, „lanterna roșie” din liga secundă a Franței.  Cu o victorie, Toulouse poate trece în fruntea clasamentului. Indiferent de rezultat, Nancy rămâne pe ultimul loc. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Toulouse poate deveni lider

Toulouse vine după rezultate bune în ultima perioadă. A învins-o pe Nimes în ultima etapă de campionat, în plus a avansat până în optimile de finală ale Cupei Franței, trecând la începutul acestui an de Cannes, cu 1-0.

Echipa lui Philippe Montanier are cel mai bun atac din Ligue 1, cu 40 de goluri marcate în 19 meciuri. Cu o victorie oarecum previzibilă în fața „lanternei roșii”, Toulouse poate trece pe primul loc al clasamentului. Momentan, Toulouse este pe poziția secundă, cu 37 de puncte, la un punct în spatele liderului Ajaccio.

Nancy, ultima în Ligue 2, surpriză în Cupa Franței

Nancy e ultima în clasamentul Ligue 2, cu 12 puncte, și va rămâne pe aceeași poziție chiar dacă se va impune luni seara la Toulouse. Echipa lui Benoit Pedretti a pierdut ultimele patru meciuri de campionat și cel mai probabil va retrograda direct la finalul acestui sezon.

Nancy a produs însă surpriza în Cupa Franței, unde a eliminat-o pe Rennes după loviturile de departajare.

Profitul vine de la Toulouse – Nancy

Toulouse este de departe favorita confruntării de pe „Municipal”. În ultimele două întâlniri directe, Toulouse a făcut instrucție cu Nancy: victorii categorice cu 4-1 și 4-0.

Meciul Toulouse – Nancy poate aduce profit pariorilor. Avem o cotă de 3,90 în următoarea situație: Toulouse câștigă, peste 2,5 goluri și peste 8,5 cornere.

 

Bilete câștigătoare