Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei 10 ianuarie 2020. Nu rata acest pariu!

West Ham. Arnautovic

Cota Zilei 10 ianuarie 2020. Nu rata acest pariu! Cel mai interesant meci al zilei este, fără discuții, cel dintre Sheffiled United și West Ham. Gazdele sunt foarte aproape de locurile europene în Premier League, în timp ce oaspeții trebuie să se îndepărteze cât mai repede de zona periculoasă.

 

Cota Zilei 10 ianuarie 2020

  • După 21 de runde disputate în Premier League, Sheffield United este pe locul opt în clasament,cu 29 de puncte, la doar două puncte de Manchester United, echipa de pe locul cinci, ultimul care asigură prezența în Europa League sezonul viitor.
  • Sheffield a jucat ultimele două meciuri cu cele mai bune echipe din campionat, Liverpool și Manchester City, fiind învinsă de fiecare dată cu același scor, 2-0.
  • Acum, Sheffield este obligată să câștige dacă vrea să rămână în prima jumătate a clasamentului, mai ales că are în spate echipe care vor începe anul în forță, precum Arsenal sau Everton.

Cota Zilei 10 ianuarie 2020

  • De partea cealaltă, West Ham este pe locul 16 în clasament și a iesit chiar în runda precedentă din zona fierbinte, reușind să se impună cu 4-0 în fața celor de la Bournemouth, echipă care a căzut astfel sub linia retrogradării.
  • Este un duel interesant, echilibrat, însă mizăm pe o victorie a gazdelor, la o cotă foarte bună, 2.00. Recomandăm totuși să jucați acest pronostic single, fără alte meciuri pe bilet, pentru mai multe șanse de câștig.

Sheffield United – West Ham 1 @ 2.00

Pariază Pontul Zilei la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii