Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei 10 iunie 2020. Pariu beton la Porto – Maritimo

Maritimo

Cota Zilei 10 iunie 2020. Facem un profit uşor cu un pariu beton la Porto – Maritimo. Gazdele sunt mari favorite şi nu ar trebui să aibă probleme în a se impune. Partida se dispută de la ora 23:30.

Cota Zilei 10 iunie 2020

  • FC Porto a revenit cum nu se poate mai prost după pauza cauzată de pandemie şi a pierdut extrem de surprinzător contra lui Famalicao, scor 1-2. În acest moment, echipa gazdă se află pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul şi rivala Benfica Lisabona. Gazdele sunt obligate să câştige duelul din această seară.

Pariu beton la Porto – Maritimo

  • De partea cealaltă, Maritimo are o misiune imposibilă în disputa din această seară. Vine după un rezultat de egalitate cu Setubal, însă se află la doar şase puncte de locurile de retrogradare, are nevoie de puncte şi întâlneşte cea mai bună echipă din campionat. Ne aşteptăm ca diferenţa uriaşă de valoare să îşi spună cuvântul şi oaspeţii să piardă la scor.

Porto – Maritimo 1 & este 2,5 goluri @ 1,73

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate