Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (11.01.2022). Profitul vine de la Cupa Africii

Algeria a câștigat ultima ediție a Cupei Africii

Pentru cota zilei din 11 ianuarie 2022, am ales partida Algeria – Sierra Leone, de la Cupa Africii pe Națiuni, care contează pentru Grupa E. Selecționata lui Djamel Belmadi este deținătoarea trofeului și pornește clar favorită în disputa programată pe Stade Japoma, de la ora 15:00.

Algeria, sete incredibilă de goluri

Algeria este în formă maximă, iar ultimul rezultat, 3-0 cu Ghana, săptămâna trecută, într-o partidă amicală, reprezintă mărturie în acest sens. Selecționata lui Djamel Belmadi nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de trei ani. Campioana Africii din 2019 are o sete incredibilă de goluri, punctând de 79 de ori în ultimele 27 de meciuri. Trei puncte ar oferi maximă încredere pentru Algeria pentru meciurile care urmează, cu Coasta de Fildeș și Guineea Ecuatorială.

Sierra Leone nu are experiență

Sierra Leone a ajuns la Cupa Africii grație jocului rezultatelor, reușind doar șapte puncte din cele șase partide de calificare. Selecționata lui John Keister sunt una dintre cele mai puțin experimentate echipe din competiție, ultima dată fiind prezentă la acest nivel în 1996, la ediția din Africa de Sud. În plus, Sierra Leone nu a depășit niciodată faza grupelor la cele două apăriții anterioare.

Profitul vine de la Algeria – Sierra Leone

Algeria este o forță în acest moment, iar Sierra Leone cu greu va putea rezista în meciul de marți. Este așteptată o victorie răsunătoare a selecționatei lui Djamel Belmadi. Cel puțin patru goluri marcate în meci are cotă 2.85.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare