Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (11.02.2023). Facem profit cu Premier League

Newcastle vizează un loc în Top 4
Newcastle vizează un loc în Top 4

Cota zilei de azi (11.02.2023) vine cu un pronostic din Premier League. Bournemouth primește vizita celor de la Newcastle, într-un meci din etapa a 23-a a campionatului Angliei. Gazdele sunt la retrogradare și caută cu disperare să iasă din zona minată. Oaspeții au un singur eșec în acest sezon și vizează un loc în Top 4 pentru a merge în grupele Ligii Campionilor.

Bournemouth, la retrogradare

Pentru Bournemouth lucrurile se complică. Cu un singur punct în ultimele cinci etape, gazdele confruntării de sâmbătă seara ocupă penultimul loc în clasament. Nou-promovata caută cu disperare puncte pentru a ieși din zona minată, să nu se întoarcă în Championship. Echipa lui Gary O’Neil are doar patru victorii în acest sezon, ultima fiind obținută pe 12 noiembrie 2022, 3-0 cu Everton. De atunci, a urmat un lung șir de înfrângeri, soldate inclusiv cu eliminările din EFL Cup și FA Cup. Un singur punct a mai scos Bournemouth în ultima perioadă, după 1-1 cu Nottingham, pe 21 ianuarie.

Newcastle, un singur eșec în acest sezon

De partea cealaltă, Newcastle a devenit una dintre forțele Premier League. Dacă anul trecut se zbăteau în zona retrogradării, acum „Coțofenele” aspiră la un loc de Liga Campionilor. Echipa lui Eddie Howe a suferit o singură înfrângere în acest sezon, 1-2 pe Anfield cu Liverpool, pe 31 august 2022. Pe locul 4, cu 40 de puncte, Newcastle ține cu dinții de poziția din clasament. Din spate vine amenințător Tottenham Hotspur, aflată la un singur punct distanță, însă cu un meci în plus. Astfel, Newcastle nu își permite sincope, iar prezența pe terenul unei echipe aflate în criză ar putea-o ajuta să plece neînvinsă. „x2 și sub 2,5 goluri” are cotă 2.00.

Cota zilei (11.02.2023)

Cota zilei (11.02.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate