Urmareste-ne

Ponturi Romania

Cota zilei (11.03.2022). Oltenii îți aduc banii

Universitatea Craiova, locul 3 în Liga 1

Pentru cota zilei din 11 martie 2022, am ales partida Universitatea Craiova – FC Argeș, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. În sezonul regular, cele două echipe și-au împărțit victoriile.

Universitatea Craiova, în formă maximă

Universitatea Craiova a terminat în forță sezonul regular, cu șase victorii la rând. Oltenii au anunțat că obiectivul este clasarea pe locul 2, de care îi despart patru puncte. Ne așteptăm ca echipa din Bănie să înceapă cu o victorie play-off-ul. Partida de pe Ion Oblemenco din campionatul în curs s-a terminat cu 1-0 în favoarea Universității Craiova.

FC Argeș, calificare miraculoasă în play-off

De partea cealaltă, FC Argeș a ajuns în play-off după ce a învins pe FC Botoșani, 2-1, în ultima etapă a sezonului regular. Piteștenii și-au îndeplinit deja obiectivul, iar fiecare partidă care urmează reprezintă un bonus pentru ei. Anticipăm că vor intra relaxați pe teren, iar Universitatea Craiova va profita din plin de acest lucru. “Universitatea Craiova câștigă și nu primește gol” are cotă 2.38.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate