Urmareste-ne

Ponturi Spania

Cota zilei (11.04.2022). 2.50 la Rayo Vallecano – Valencia

Pentru cota zilei de luni, 11.04.2022, am ales partida Rayo Vallecano – Valencia, din etapa cu numărul 31 din La Liga. Află, în continuare, cum poți câștiga 476 de lei, fără pic de efort. Spor la bani!

Rayo Vallecano, fără victorie în 2022

Rayo Vallecano nu a mai câștigat în La Liga de la jumătatea lunii decembrie, pierzând opt și remizând trei din ultimele 11 meciuri. Totuși, datorită unui început bun de sezon, gazdele sunt la cinci puncte în fața primului loc retrogradabil ocupat de Cadiz. 0-1 cu Atletico Madrid, 1-1 cu FC Sevilla și 0-1 cu Real Madrid sunt ultimele rezultate obținute de Rayo Vallecano pe teren propriu.

Valencia, neînvinsă de cinci meciuri

În prezent, Valencia este pe locul 9, cu 41 de puncte. În etapa trecută a remizat, 0-0 cu Cadiz, pe teren propriu. “Liliecii” sunt neînvinși în ultimele cinci meciuri din La Liga, perioadă în care au înregistrat trei victorii. Echipa lui Jose Bordalas are al optulea cel mai bun record în deplasare în acest sezon, adunând 19 puncte din 15 meciuri, suferind doar șase înfrângeri în acest proces. Partida tur s-a încheiat la egalitate, 1-1. Anticipăm un meci strâns, cu puține goluri, din care oaspeții vor ieși neînvinși. “Valencia nu pierde și se înscriu maxim 2 goluri în meci” are cotă 2.50.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate