Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei 11 iunie 2020. Facem profit cu Istra – Hajduk Split

Cota Zilei 11 iunie 2020. Facem profit cu Istra – Hajduk Split, duel din campionatul Croației, programat de la ora 22:05, ora României. La cum arată loturile celor două formații, oaspeții sunt favoriți să se impună.

Cota Zilei 11 iunie 2020

De la revenirea la fotbal, Istra nu a câștigat niciun meci. A avut două amicale și un meci oficial și a scos un singur egal în primul amical. În meciul oficial, Istra a fost învinsă pe teren propriu de Rijeka, scor 1-3.

Facem profit cu Istra – Hajduk Split

De partea cealaltă, Hajduk Split a început cu dreptul și s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Zapresic, scor 2-1. Acum, ne așteptăm din nou ca Hajduk să obțină toate cele trei puncte, la o cotă foarte bună, 1.54.

Istra 1961 – Hajduk Split 2 @ 1.54

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii