Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (12.03.2022). „Cormoranii” ne aduc banii

Liverpool - mare favorită împotriva celor de la Brighton

Cota zilei de sâmbătă vine din Premier League, acolo unde vom paria pe duelul dintre Brighton și Liverpool. Oaspeții atacă al optulea succes la rând în campionat, în timp ce Brighton încearcă să evite al cincilea eșec consecutiv în Premier League. Jocul începe la ora 14:30, ora României. 

Brighton trece printr-o perioadă nefastă

Gazdele nu au mai câștigat în campionat de mai bine de o lună, de la victoria împotriva celor de la Watford, scor 0-2. Brighton nu are cea mai prolifică perioadă a acestui an competițional. După o primă jumătatea de sezon destul de bună pentru o formație care s-a luptat mai mereu pentru salvarea de la retrogradare, Brighton și-a arătat limitele. Înfrângeri cu Newcastle (2-1), Burnley (0-3), Aston Villa (0-2), Manchester United (2-0). Aceste rezultate slabe i-au adus pe „pescăruși” până pe locul 13. Poziția lor este vânată de alte echipe, Newcastle, care are 31 de puncte, ori Brentford, cu 27 de puncte.

Liverpool este mare favorită

Oaspeții au șanse mari să obțină al optulea succes la rând în cel mai tare campionat din lume. „Cormonarii” trec prin cea mai bună perioadă a sezonului. După calificarea în sferturile Champions League în detrimentul celor de la Inter, Liverpool se luptă pentru titlul în Premier League, aflându-se la o distanță de 6 puncte de City, care are un meci în plus, dar și pentru câștigarea FA Cup, după ce a învins-o pe Norwich în optimi, scor 2-1.

Cota zilei (12.03.2022)

Cota zilei (12.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate