Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (12.06.2023). Meciul care îți aduce profit

Cota zilei de azi (12.06.2023) vine cu un pronostic din Primera A – Apertura – Grupa B – Columbia. Am ales partida Independiente Medellin – America de Cali. Echipele sunt pe ultimele două locuri în clasament și despărțite de doar două puncte. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Independiente Medellin, fără victorie în Grupa B

Independiente Medellin este pe locul 4, ultimul, în Grupa B. De-a lungul campaniei a înregistrat zero victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri, golaveraj 2-5. De semnalat totuși că, pe teren propriu, a obținut două remize (0-0 cu Chico și 2-2 cu Millonarios). Independiente Medellin a încheiat sezonul regular pe locul 7, cu 29 de puncte după 20 de etape.

America de Cali e favorită

De partea cealaltă, America De Cali este pe locul 3, cu patru puncte. De-a lungul campaniei a înregistrat o victorie, un rezultat de egalitate și două înfrângeri, golaveraj 4-4. A pierdut ultimele două jocuri din Grupa B, în condițiile în care a început în forță campania. America de Cali a încheiat sezonul regular pe locul 4, cu 32 de puncte după 20 de etape.

America de Cali s-a impus în ultimele două partide directe cu Independiente Medellin (2-0 și 1-0) și credem că va obține încă un succes muncit. America de Cali câștigă” are cotă 3.25.

Cota zilei (12.06.2023)

Cota zilei (12.06.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate