Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (12.07.2022). 3.20 la Defensa y Justicia – Aldosivi

Defensa y Justicia

Defensa y Justicia și Aldosivi, ultimele două clasate din Liga Profesional, se înfruntă în etapa a 7-a. Gazdele țintesc prima victorie a sezonului și intră în meci cu moralul ridicat după victoria din Cupa Argentinei, 1-0 cu Argentinos Juniors, în deplasare. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Estadio Norberto Tomaghello.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Defensa y Justicia, fără înfrângere pe teren propriu

În prezent, Defensa y Justicia este pe locul 27, după patru remize și două înfrângeri. Pe teren propriu, echipa lui Sebastian Beccacece nu a pierdut în această campanie, înregistrând trei rezultate de egalitate. Ultimele dispute dintre cele două formații au fost echilibrate, la fel cum credem că va fi și cea programată marți dimineață.

Aldosivi, fără punct în deplasare

De partea cealaltă, Aldosivi este pe ultimul loc în Liga Profesional. După șase etape, a înregistrat o victorie, o remiză și patru înfrângeri, golaveraj 3-10. În deplasare, echipa lui Leandro Somoza a pierdut fiecare meci. Niciuna dintre echipe nu a impresionat în această ediție, dar gazdele par mai legate și anticipăm că vor obține o victorie muncită. „Defensa y Justicia câștigă și sub 2.5 goluri în meci” 3.20.

Agenții autorizate