Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (12.11.2023). Meciul care îți aduce profit

Liverpool vine pe Stamford Bridge după trei înfrângeri la rând
Liverpool

Cota zilei de azi (12.11.2023) vine cu un prognostic din Premier League – Anglia. Am ales partida Liverpool – Brentford. La mijlocul săptămânii, roș-albii au pierdut cu Toulouse (2-3), în Europa League, în timp ce “albinele” au învins, în weekend-ul trecut, pe West Ham (3-2). Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Liverpool luptă pentru titlu

Liverpool nu s-a ridicat la nivelul așteptat în sezonul trecut, dar în actuala ediție are ambiții mari. În prezent, roș-albii sunt pe locul 4, cu trei puncte în minus față de liderul Manchester City. Până în prezent, “cormoranii” au pierdut doar cu Tottenham (1-2). De la acest eșec marcat de o eroare de arbitraj, au strâns rândurile (două victorii și două remize). După ce a câștigat acasă împotriva lui Everton (2-0) și Nottingham Forest (3-0), Liverpool a fost ținută în șah de Luton Town (1-1), în weekend-ul trecut. La mijlocul săptămânii, Liverpool a pierdut cu Toulouse (2-3), dar rămâne, în continuare, lider în Grupa E în Europa League.

Brentford, trei victorii la rând în Premier League

Surpriză plăcută în ediția trecută în Premier League, Brentford confirmă și în acest sezon în ciuda absenței marcatorului lor providențial, Ivan Toney. În prezent, “albinele” sunt pe locul 9, la doar șase puncte distanță de locurile care asigură calificarea în cupele europene. Brentford intră în meci după trei victorii la rând, cu Burnley (3-0), Chelsea (2-0) și West Ham (3-2), în weekend-ul trecut.

Pe teren propriu, Liverpool este o forță, dar nu trebuie, sub nicio formă, să subestimăm calitatea arătată de Brentford în ultimele etape. Anticipăm un meci cu faze de poartă. “Liverpool câștigă și ambele marchează” are cotă 2.53.

Cota zilei (12.11.2023)

Cota zilei (12.11.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate