Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei din 12 februarie 2020. Facem bani cu semifinala Cupei Regelui!

Cota Zilei 12 februarie 2020. Profit imens din semifinala Cupei Regelui! Miercuri, de la ora 22:00, avem o semifinală surpriză în Cupa Regelui! La începutul competiției, nici cei mai mari fani nu sperau la așa ceva.

 

Cota Zilei 12 februarie 2020

  • Cine avea curaj să parieze pe o semifinală Athletic Bilbao – Granada în Cupa Regelui? Nimeni, dacă luăm în calcul că în sferturi au eliminat Barcelona, respectiv Valencia. Acum, pentru că se joacă într-o țară străină și este foarte obositor, probabil echipele mari au preferat să fie eliminate decât să mai ajungă în fazele finale.

 Ce să joci la Athletic Bilbao – Granada

  • Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum o singură dată în acest sezon, când Bilbao s-a impus cu 2-0 pe teren propriu, însă acum miza este imensă, o posibilă finală de Cupa Regelui. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem pe teren două echipe foarte motivate, care vor face tot posiblul să împingă miza calificării în retur. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe X, la o cotă foarte bună, 3.45. Mare atenție însă, pentru că este genul de pronostic care trebuie jucat single, pentru că este un pariu riscant.
  • Merge încercat și un GG, pentru pariorii care preferă cotele mai sigure, însă cu siguranță trebuie să evitați pariurile care implică foarte multe goluri, deoarece ne așteptăm ca oaspeții să vină în această deplasare cu un singur gând, să se apere.

Athletic Bilbao – Granada X @ 3.45

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Promotii