Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (13.01.2022). Facem 300 de lei în Serie B

Monza și-a făcut încălzirea în amicalul cu Alessandria
Monza și-a făcut încălzirea în amicalul cu Alessandria

Pentru cota zilei din 13 ianuarie 2022, am ales meciul Benevento – Monza, din etapa a 18-a din Serie B. Benevento e destul de bună acasă, Monza joacă mai slab în deplasare, dar marchează cu regularitate. Cele două echipe sunt vecine de clasament, la egalitate de puncte.

Benevento, al doilea atac din Serie B

Cu 29 de goluri în 17 meciuri, Benevento are al doilea atac din Serie B (la egalitate cu Lecce) după Brescia. Echipa lui Fabio Caserta a arătat bine în ultimele partide de campionat și s-a prezentat onorabil în ultimul meci din 2021, în Coppa Italia, în fața Fiorentinei, care s-a impus la limită, cu 2-1.

În Serie B, după înfrângerea cu Pisa (0-1, pe 21 noiembrie), Benevento a înregistrat patru victorii consecutive, cu Reggina, Vicenza, Pordenone și Ternana. În patru din ultimele cinci meciuri oficiale s-au marcat mai mult de trei goluri. Benevento e destul de bună acasă, pierzând doar cu Frosinone (1-4) și Brescia (0-1). În total, are patru eșecuri în acest sezon.

Înaintea meciului de joi seara, de la ora 21.30, Benevento e pe locul 5, cu 31 de puncte.

Monza, zece meciuri consecutive fără înfrângere

De partea cealaltă, vecina de clasament, Monza, vine după zece meciuri consecutive fără înfrângere. De la eșecul cu Lecce (0-3, pe 1 octombrie 2021, în etapa a 7-a), echipa lui Giovanni Stroppa a început să arate tot mai bine și a bifat șase victorii și patru remize. Față de Benevento, cei de la Monza au doar două eșecuri în actuala ediție de campionat, ambele în deplasare. Pe lângă înfrângerea cu Lecce, a mai fost și cea cu Pisa (1-2, în etapa a 5-a, pe 21 septembrie 2021). Monza are o singură victorie în deplasare în acest sezon, dar cu una dintre pretendentele la promovarea în Serie A, Brescia (2-0, în etapa a 16-a).

Se prezintă în fața lui Benevento după patru deplasări consecutive cu gol marcat, însă, cu excepția meciului cu Brescia, nu a marcat mai mult de un gol. Monza este pe locul 6, la egalitate de puncte cu Benevento. Diferența o face golaverajul. Ambele echipe au câte 16 goluri primite, dar Benevento a marcat de 29 de ori, în timp ce Monza are 24 de goluri marcate.

În ultimele trei întâlniri directe, Benevento s-a impus de două ori. În ultimul meci, disputat pe 11 august 2019, s-au marcat șapte goluri, Monza impunându-se cu 4-3. Pentru confruntarea din această seară, „victoria lui Benevento sau egal și se înscriu minim trei goluri” are cotă 2,95.

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare