Urmareste-ne

ALTELE

Cota zilei (13.04.2022). Meciul care te umple de bani

Cota zilei de 13 aprilie vine din Copa Libertadores. Un duel brazilian poate aduce pariorilor un câștig deloc de neglijat la mijloc de săptămână. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Duel brazilian în Copa Libertadores

Din Copa Libertadores am ales meciul dintre Atletico Mineiro și America MG, două echipe din Brazilia aflate la polii opuși ai clasamentului Grupei D. Gazdele ocupă primul loc, după victoria cu 2-0 pe terenul columbienilor de la Tolima. Oaspeții au debutat cu înfrângere în Copa Libertadores, 0-2 acasă cu formația ecuadoriană Independiente del Valle.
Atletico Mineiro a câștigat toate meciurile de acasă în 2022. Oaspeții de la America MG nu sunt deloc în formă. Au pierdut primul meci din campionat, au pierdut și în Copa Libertadores. Au patru meciuri oficiale la rând, fără victorie, în toate competițiile. În directele cu Atletico MG, America MG n-a mai învins din 2016. De atunci au mai fost 19 directe oficiale, cu 14 victorii pentru Atletico și cinci remize, însă în ultimele s-a marcat puțin. Doar patru goluri în total în cele mai recente cinci partide. Ceea ce ne face să mizăm pe „1 și sub 2,5 goluri”, la cotă 2,85.

Cota zilei (13.04.2022)

 

Agenții autorizate