Urmareste-ne

Ponturi Romania

Cota zilei (13.05.2023). Dublăm banii cu U Cluj – Chindia

Cu o victorie, U Cluj se salvează de la retrogradare
Cu o victorie, U Cluj se salvează de la retrogradare

Cota zilei de sâmbătă (13.05.2023) vine cu un pronostic din SuperLiga. U Cluj și Chindia se înfruntă în etapa a 8-a din play-out, într-un meci care le oferă pariorilor șansa de a-și dubla banii. Să aflăm cum.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

U Cluj se salvează de la retrogradare în cazul unei victorii

U Cluj – Chindia este meciul care le poate asigura gazdelor salvarea directă de la retrogradare. Clujenii sunt pe locul 12, cu 27 de puncte, la cinci lungimi de pozițiile de baraj. Cu două meciuri rămase de jucat din acest sezon, U Cluj se poate salva de la retrogradare în cazul unei victorii contra Chindiei. Ardelenii au marcat în fiecare meci jucat acasă în acest sezon și ar fi cazul ca „tradiția” să continue.

De partea cealaltă, Chindia ocupă loc de baraj, locul 14, cu 22 de puncte. Dâmbovițenii trăiesc periculos pe final de sezon, întrucât sunt la doar un punct de retrogradarea directă. Dacă ne uităm pe programul din finalul sezonului, Chindia nu are șanse de salvare directă, astfel că prezența la baraj va fi singura variantă pentru a încerca menținerea în SuperLiga. Dâmbovițenilor le-ar fi suficient și un egal, în condițiile în care au un punct peste FC Argeș, echipă cu program infernal în ultimele două etape, cu FCU Craiova 1948 și Petrolul. Totuși, mergem pe mâna clujenilor, care s-ar salva de la retrogradare în cazul unei victorii și ar avea liniște înaintea finalei Cupei României. „1 solist” are cotă 2.05.

Cota zilei (13.05.2023)

Cota zilei (13.05.2023)

 

Agenții autorizate