Urmareste-ne

Ponturi Champions League

Cota zilei (13.07.2022). Ce trebuie să pariezi în Soligorsk – Maribor

În tur, cele două echipe au remizat în Slovenia, scor 0-0

Cota zilei de 13 iulie vine din Liga Campionilor. Soligorsk și Maribor luptă miercuri pentru calificarea în turul 2 preliminar al competiției, după ce în prima manșă a turului 1 a fost 0-0, în Slovenia.

Se trezește Maribor?

Campioana Belarusului, Shakhtyor Soligorsk, are șansa de a avansa un tur în preliminariile Ligii Campionilor, însă va avea în față o campioană a Sloveniei determinată. Soligorsk este o prezență obișnuită în tururile doi și trei ale calificărilor în Europa League, iar dacă va pierde „dubla” cu Maribor va avea oportunitatea de a continua în Europa Conference League.

Maribor, campioană a Sloveniei de 16 ori, a intrat în confruntarea cu Soligorsk având un pedigree continental mult mai mare, dar o astfel de poziție nu are nicio releveanță dacă echipa lui Radovan Karanovic nu poate înscrie. După retragerea legendei clubului și a celui mai bun marcator al tuturor timpurilor, Marcos Tavares, nu a fost o surpriză să vedem că nivelul celor de la Maribor a scăzut puțin. Slovenii nu au scos decât o remiză albă în prima manșă cu Soligorsk, rezultat care venea după alte trei remize consecutive în meciuri amicale. Totuși, ținând cont că returul se dispută într-o locație neutră, în Turcia, Maribor ar putea profita de această șansă și să avanseze un tur în preliminariile Ligii Campionilor. „2 solist” are cotă 3.00.

Cota zilei (13.07.2022)

Cota zilei (13.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate