Urmareste-ne

Ponturi Germania

Cota zilei (14.05.2022). 2,66 pentru un „2 solist” în Bundesliga

Cota zilei de 14 mai vine din Bundesliga. În Germania se joacă sâmbătă, de la ora 16:30, meciurile ultimei etape de campionat. Iar noi ne concentrăm atenția pe confruntarea dintre Bayer Leverkusen și Freiburg. Un duel interesant, între o echipă gazdă care și-a asigurat prezența în grupele Ligii Campionilor și o formație oaspete care speră să prindă in extremis Top 4.

Ultimele speranțe de Liga Campionilor pentru Freiburg

Bayer Leverkusen este pe locul al treilea, cu 61 de puncte, și abordează fără griji ultimul joc al sezonului. „Farmaciștii” și-au asigurat demult prezența în Liga Campionilor, în timp ce Freiburg trage speranțe că ar putea reveni în Top 4.

Momentan pe locul 5, la două lungimi de Leipzig, ocupanta locului 4, ultimul de Liga Campionilor, Freiburg nu este însă doar la mâna ei. O victorie la Leverkusen nu îi asigură clasarea pe locul 4, pentru asta e nevoie ca RB Leipzig să se încurce la Bielefeld. Arminia e penultima și e aproape retrogradată, dar e puțin probabil că va rezista în fața lui Leipzig, grupare care nu-și permite să rateze chiar în ultima etapă calificarea în grupele Champions League.

La adăpostul locului și cu siguranța participării în Liga Campionilor, Bayer Leverkusen nu are motive să forțeze. Așa că e posibil să asistăm la o victorie a lui Freiburg, chiar dacă succesul de pe Bay Arena nu i-ar garanta revenirea în Top 4. Echipa lui Christian Streich s-ar putea mulțumi însă cu Europa League. „2 solist” are cotă 2,66.

Cota zilei (14.05.2022)

Cota zilei (14.05.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate