Urmareste-ne

Ponturi Italia

Cota zilei (14.05.2023). Meciul care îți aduce profit

Biletul zilei (11.05.2023). Așa pariem în cupele europene

Cota zilei de azi (14.05.2023) vine cu un pronostic din Seria A – Italia. Am ales partida Juventus – Cremonese, care contează pentru etapa a 35-a. Echipele sunt despărțite de 17 locuri și nu mai puțin de 42 de puncte în clasament. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Juventus, locul 2 în Serie A

În ciuda unor nereguli, Juventus se află pe locul 2 în Serie A, cu 5 puncte înainte de locul 5. Calificarea pentru sezonul următor al Ligii Campionilor este, așadar, pe drumul cel bun, cu excepția cazului în care autoritățile decid în cele din urmă să-i depuncteze pe piemontezi. După ce au aliniat patru meciuri fără victorie (o remiză și trei înfrângeri), bianconerii au revenit pe calea victoriei. Ei au câștigat mai întâi cu Lecce (2-1), înainte de a culege o victorie prețioasă pe terenul Atalantei, în weekendul trecut (2-0). Totodată, în această săptămână, Juventus a reușit, pe final, o remiză cu Sevilla în prima manșă a semifinalelor din Europa League (1-1).

Cremonese, penultima în clasament

De partea cealaltă, Cremonese este pe locul 19 în Seria A, retrogradabil. Este la șase puncte distanță de prima poziție care asigură menținerea în primul eșalon, cu patru etape înainte de finalul sezonului. În runda trecută, Cremonese a reușit o victorie, pe teren propriu, cu Spezia (2-0). Speră, în continuare, că se va salva de la retrogradare. În deplasare, are, însă, un bilanț slab: o victorie, opt rezultate de egalitate și opt înfrângeri.

Având în vedere că Juventus este implicată în Europa League, credem că va fi precaută cu Cremonese și va menaja câțiva jucători. Anticipăm, însă, un succes la limită al gazdelor. Juventus câștigă și sub 2.5 goluri” are cotă 3.40.

Cota zilei (14.05.2023)

Cota zilei (14.05.2023)

Agenții autorizate