Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (14.06.2023). Meciul care îți aduce profit

Cota zilei de azi (14.06.2023) vine cu un pronostic din partidele amicale programate în această săptămână. Am ales jocul Costa Rica – Guatemala. Ambele reprezentative vor fi dornice să obțină victoria și să intre cu moral bun înaintea Cupei de Aur Concacaf, care va începe weekend-ul viitor. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Dignity Health Sports Park, din Los Angeles.

Costa Rica, fără gol încasat în nouă din ultimele 17 partide

Campania lui Costa Rica pentru Liga Națiunilor din CONCACAF s-a încheiat cu o dezamăgire în martie, când a suferit o înfrângere cu Panama (0-1). Cu toate acestea, reprezentativa lui Luis Fernando Suarez s-a calificat la turneul final. După înfrângerile cu Spania (0-7) și Germania (2-4), Costa Rica a terminat pe ultimul loc în grupa în care a fost repartizată la Cupa Mondială din Qatar. Victoria cu Japonia (1-0) a fost doar una de consolare. Costa Rica a câștigat 11 din cele 17 meciuri de la începutul anului 2022, înregistrând două remize și patru înfrângeri pe parcurs. De asemenea, merită subliniat faptul că selecționata lui Suarez nu a încasat gol în nouă din ultimele 17 partide.

Guatemala, două înfrângeri la rând

De partea cealaltă, Guatemala a jucat, deja, două partide de verificare în această lună. A suferit înfrângeri cu Mexic (0-2) și cu Trinidad & Tobago (0-1). Selecționata lui Luis Fernando Tena a reușit calificarea la Cupa de Aur Concacaf. Totuși, Guatemala a fost extrem de inconsecventă în ultima perioadă, înregistrând patru victorii, un egal și cinci înfrângeri în cele zece partide anterioare în toate competițiile. Totuși, are potențialul de a pune probleme reprezentativei din Costa Rica.

Totuși, după ce a pierdut atât în ​​fața Mexicului, cât și în Trinidad și Tobago fără a marca săptămâna trecută, Guatemala pare să sufere o altă înfrângere în fața Costa Rica. Costa Rica învinge și nu primește gol” are cotă 2.65.

Cota zilei (14.06.2023)

Cota zilei (14.06.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate