Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Cota zilei (14.07.2022). 2.55 la Europa FC – Vikingur Gota

Europa FC

Europa FC (Gibraltar) și Vikingur Gota (Insulele Feroe) se înfruntă în manșa a doua din UEFA Conference League, turul 1, preliminarii. În urmă cu o săptămână, echipa lui Johan Poulsen s-a impus la limită, scor 1-0. Betmag îți arată ce trebuie să joci la partida programată pe Victoria Stadium.

Europa FC, echipă defensivă

Europa FC este o echipă modestă, care caută să-și facă un nume la „masa bogaților”. În lot sunt jucători de calitate slabă, însă ambițioși. Echipa lui Moises Arteaga pune, pe bună dreptate, mare accent pe faza defensivă. La fel s-a întâmplat și în meciul tur, când a pierdut la limită cu Vikingur Gota, o echipă cu experiență superioară în cupele europene.

Vikingur Gota, net superioară

După succesul din tur, Vikingur Gota are prima șansă la calificare. Echipa lui Johan Poulsen este mult mai închegată și, în mod normal, ar trebui să ajungă în faza următoare a competiției fără emoții. Anticipăm, totuși, că Europa FC va oferi o replică dârză, în speranța că va părăsi competiția cu capul sus. „Vikingur Gota nu pierde și sub 2.5 goluri” care cotă 2.55.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate