Urmareste-ne

Archive

Cota Zilei 14 iunie 2020. Profitul vine de la Olympiakos – Aris

Cota Zilei 14 iunie 2020. Profitul vine de la Olympiakos – Aris, un duel ce se anunţă extrem de spectaculos. Gazdele au cel mai bun atac din playoff, aşa cum era de aşteptat, în timp ce oaspeţii au a doua cea mai slabă apărare. Partida este programată de la ora 21:30.

Cota Zilei 14 iunie 2020

Olympiacos se află în fruntea clasamentului din Grecia şi are o distanţă considerabilă faţă de locul doi. Sunt 16 puncte până la PAOK. Se poate spune că e deja campioană.

Profitul vine de la Olympiakos – Aris

De partea cealaltă, Aris se află pe locul cinci în clasament, cu 37 de puncte, şi are trei avans faţă de ultima clasată, OFI Creta, pe care a învins-o cu 3-1, în runda precedentă. Ne aşteptăm să marcheze şi astăzi.

Olympiakos – Aris 3-5 goluri @ 1,90

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate