Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (15.05.2023). Meciul care îți aduce profit

Estoril

Cota zilei de azi (15.05.2023) vine cu un pronostic din Primeira Liga – Portugalia. Am ales partida Estoril – Arouca, care contează pentru etapa a 32-a. Cu o victorie, ambele echipe sunt aproape de a-și asigura obiectivul. Gazdele luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar oaspeții pentru cupele europene. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Estoril, zece înfrângeri în ultimele 12 etape

Estoril este în cădere liberă de câteva săptămâni, înregistrând zece înfrângeri în ultimele 12 etape. În prezent, ocupă locul 15 și are doar cinci puncte peste Maritimo, care este pe poziție de baraj. În etapa trecută, Estoril a pierdut, în deplasare, cu Boavista (1-0). Cu o rundă înainte a învins, pe teren propriu, pe Santa Clara (3-0). Estoril nu se va putea baza pe Tiago Santos, care este suspendat. Pe teren propriu, Estoril a înregistrat cinci victorii, două rezultate de egalitate și opt înfrângeri, golaveraj 15-23.

Arouca luptă pentru Conference League

De partea cealaltă, Arouca este pe locul 5, cu 48 de puncte și foarte aproape de a se califica în play-off-ul pentru Conference League. Top 4 nu mai este accesibil pentru Arouca, de când Sporting a reușit o serie excelentă, de patru victorii la rând. Totuși, Arouca intră în meci după două înfrângeri succesive (0-1 cu Rio Ave și 0-1 cu Porto). În deplasare, a înregistrat patru victorii, șapte rezultate de egalitate și patru insuccese, golaveraj 12-18.

Estoril are un bilanț slab în 2023 și va avea viață grea cu Arouca, formație aflată în partea superioară a clasamentului. Mizăm pe victoria oaspeților. Arouca învinge” are cotă 2.70.

Cota zilei (15.05.2023)

Cota zilei (15.05.2023)

Agenții autorizate