Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (15.11.2023). Meciul care îți aduce profit

Charlton

Cota zilei de azi (15.11.2023) vine cu un prognostic din Cupa Angliei, prima rundă. Am ales partida Cray Valley – Charlton Athletic. Este o rejucare, după ce, la începutul lunii, gazdele de miercuri, echipă de rangul al 8-lea, a remizat, 1-1, cu echipa din League One. Învingătoarea va întâlni pe Gillingham, în turul 2. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.

Cray Valley impresionează în Cupa Angliei

Pentru a ajunge în această fază, Cray Valley a eliminat pe Lordswood, Northwood și Carshalton Athletic. Indiferent de rezultatul de miercuri, gazdele se pot lăuda cu cel mai bun rezultat obținut de-a lungul istoriei în Cupa Angliei. Cray Valley a jucat doar de șase ori în campionat în actuala ediție, rămânând neînvinsă (patru victorii și două remize). În weekend-ul trecut, a învins pe Erith (3-0) și a ajuns în prima parte a clasamentului, având al doilea cel mai bun atac din ligă (21 de goluri). Doar liderii Three Bridges (30) au o ofensivă mai bună.

Cray Valley – posibilă formație de start:

Freeman; Williams, Tumkaya, Lee, Asiedu; Ibrahiym, Black, Vigor; Ademiluyi, Parker, Lisbie

333 rotiri gratuite

Charlton încearcă să evite umilința

De partea cealaltă, Charlton încearcă să evite o nouă umilință, după cea din 5 noiembrie, când nu a reușit să depășească, pe teren propriu, echipa de rangul al 8-lea. Câștigătoare a Cupei Angliei în 1947, Charlton are un bilanț pozitiv cu echipele din eșaloanele inferioare, impunându-se în fața lor în cinci rânduri de-a lungul istoriei. În League One, Charlton este pe locul 11, iar în weekend-ul trecut a remizat, în deplasare, cu Portsmouth (2-2). Îngrijorător pentru roș-albi este faptul că au obținut doar o victorie pe teren străin de la începutul sezonului. Singurul succes pentru Charlton, în deplasare, în Cupa Angliei din martie 2014 a venit împotriva lui Gateshead în 2021.

Charlton – posibilă formație de start:

Walker; Asiimwe, Ness, Hector, Edun; Dobson, McGrandles, Fraser; Campbell, Tedic, Blackett-Taylor

Cray Valley nu ar trebui să joace sub presiune, ținânt cont că, deja, a înfruntat cu succes pe Charlton. Totuși, credem că roș-albii vor obține calificarea, cu toată opoziția gazdelor, care au moral ridicat. Ambele marchează și Charlton câștigă” are cotă 2.70.

Cota zilei (15.11.2023)

Cota zilei (15.11.2023)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate