Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Cota zilei (16.10.2023). Meciul care îți aduce profit

Cota zilei de azi (16.10.2023) vine cu un prognostic din preliminariile Euro 2024 – Grupa F. Am ales partida Azerbaidjan – Austria. Cu trei puncte, oaspeții și-ar asigura prezența la turneul final din Germania. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.

Azerbaidjan, încă o campanie dezamăgitoare

Departe de a putea concura cu cele mai bune echipe din Europa, Azerbaidjan se chinuie și în această campanie. În prezent, este pe locul 4, penultimul, cu patru puncte (o victorie, o remiză și trei eșecuri). Pe 13 octombrie, Azerbaidjan a învins, în deplasare, pe Estonia (2-0). Cel mai probabil, selecționerul azer va trimite pe teren un prim “11” asemănător cu cel care a învins vineri seară, în Estonia. Emin Mahmudov și Ramil Sheydayev sunt principalii oameni de atac pentru Azerbaidjan. Ar trebui să li se alăture și Mahir Emreli, legitimat la Dinamo Zagreb. Toral Bayramov, un alt fotbalist important, nu face parte din lot.

Azerbaidjan – echipă probabilă

Magomedaliyev; Mammadov, Haghverdi, Kryvotsyuk; Bayramov, Diniyev, Isaev, Cafarguliyev; Mahmudov, Sheydayev; Emreli

Austria va forța victoria

Calificată la ultimele două turnee finale europene, Austria are toate cărțile în mână pentru a spera să concureze la a treia ediție consecutivă. În prezent, este pe locul 2, cu 13 puncte (patru victorii, o remiză și o înfrângere). Vineri a pierdut pe teren propriu, cu Belgia (2-3). Chiar și așa, Austria are șanse mari să ajungă la turneul final din Germania. Cu o victorie și-ar îndeplini obiectivul. Austria nu va miza pe jucători importanți. Aici îi nominalizăm pe David Alaba și Marko Arnautovic. De asemenea, Stefan Posch și Gernot Trauner sunt indisponibili din cauza accidentărilor. Totodată, Michael Gregoritsch și Lens Kevin Danso sunt incerți.

Austria – echipă probabilă

A. Schlager; Seiwald, Daniliuc, Lienhart, Wober; Laimer, X. Schlager, Grillitsch, Sabitzer; Baumgartner, Kalajdzic

A ieși de pe stadionul Tofiq Bahramov cu maximum de puncte nu este niciodată o sarcină simplă pentru nicio echipă vizitatoare, așa că Austria va avea de tras pentru a obține victoria. Credem, însă, că o va obține, în ciuda problemelor de efectiv. Austria câștigă și ambele marchează” are cotă 3.05.

Cota zilei (16.10.2023)

Cota zilei (16.10.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate