Urmareste-ne

PRELIMINARII EURO 2024

Cota zilei (16.11.2023). Meciul care îți aduce profit

Scoția este calificată matematic la Euro 2024
Scoția este calificată matematic la Euro 2024

Cota zilei de azi (16.11.2023) vine cu un prognostic din preliminariile Euro 2024 – Grupa A. Am ales partida Georgia – Scoția. Oaspeții încă speră să încheie campania pe locul 1 și să depășească pe Spania. De partea cealaltă, gazdele au avut, din nou, evoluții sub așteptări și vor rata turneul final din Germania. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Georgia, încă o campanie ratată

În ciuda unei generații destul de talentate, cu Kvaratskhelia vedetă incontestabilă, Georgia nu s-a putut lupta până la final pentru calificarea la Euro 2024. În prezent, este doar pe locul 4, cu șapte puncte, destul de departe de primele două clasate, Spania și Scoția. Învinși de iberici (1-7) și de norvegieni (1-2), georgienii au arătat semne de trezire la viață în octombrie, când au învins pe Thailanda (8-0) și pe Cipru (4-0).

Georgia – posibilă formație de start:

Mamardashvili; Mamuchashvili, Lochoshvili, Kashia, Kvirkvelia, Azarovi; Kiteishvili, Kvevkveskiri; Chakvetadze; Mikautadze, Kvaratskhelia

Scoția s-a calificat, deja, la Euro 2024

De partea cealaltă, Scoția va participa la cel de-al 2-lea turneu final european la rând. În prezent este pe locul 2, cu 15 puncte câștigate în șase meciuri. Scoția este, așadar, la egalitate de puncte cu Spania, pe care a învins-o la începutul campaniei de calificare (2-0). Au urmat apoi victorii cu Norvegia (2-1), Georgiei (2-0) și Ciprului (3-0). Ulterior, Scoția a pierdut o partidă amicală cu Anglia (1-3), după care a fost învinsă în Grupa A de Spania (0-2), în deplasare.

Scoția – posibilă formație de start:

Clark; Hendry, McKenna, Cooper; Patterson, Gilmour, McTominay, Taylor; McGinn, Christie; Dykes

Partida are o oarecare miză doar pentru Scoția, care, cu siguranță, pentru orgoliu și palmares va dori să termine pe locul 1, în fața Spaniei. Georgia, în schimb, va forța un rezultat pozitiv, mai ales că evoluează pe teren propriu. Ambele marchează și sub 3.5 goluri” are cotă 3.10.

Cota zilei (16.11.2023)

Cota zilei (16.11.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate