Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (17.03.2022). Toți banii pe Newcastle!

Newcastle, favorită cu Everton

Pentru cota zilei din 14 martie 2022, am ales partida Everton – Newcastle United, din Premier League. În etapa din weekend, “caramelele” și “coțofenele” au pierdut la limită, 0-1, partidele cu Wolverhampton Wanderers, respectiv Chelsea. Află, în continuare, cum poți câștiga 435 de lei, fără pic de efort. 

Everton, patru înfrângeri la rând în Premier League

În urma unui sezon foarte slab, Everton a ajuns în zona retrogradării. Frank Lampard nu reușește, până acum, să-și aducă echipa pe drumul câștigător. Alb-albaștrii au ajuns la patru înfrângeri la rând în Premier League și sunt pe locul 17, la egalitate de puncte cu Watford, ocupanta primului loc care duce în Championship.

Newcastle, procentaj excelent

Newcastle a câștigat 20 de puncte din ultimele 24 înainte de înfrângerea cu Chelsea, din weekend. Echipa stă foarte bine din punct de vedere defensiv, încasând cel mult un gol în fiecare meci, în deplasare, de la începutul anului. În tur, “coțofenele” au învins, clar, scor 3-1. Newcastle nu a mai pierdut pe terenul lui Everton din aprilie 2018.

Este greu de crezut că Everton va ține piept lui Newcastle, formație care se află pe o traiectorie ascendentă. Ne așteptăm ca oaspeții să revină pe linia câștigătoare, pe măsurile ce temerile privind retrogradarea se adâncesc pentru gazde. Newcastle câștigă” are cotă 3.05.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate