Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (17.07.2022). 2.80 în Lugano – Sion

Cota zilei de 17 iulie vine din Superliga Elveției. În prima etapă a noului sezon, se întâlnesc Lugano și Sion, într-un meci programat duminică, de la ora 17:30, ora României.

Golurile gazdelor te umplu de bani!

Sezonul trecut, Lugano a terminat chiar în afara primelor trei locuri și a locurilor europene în Superliga Elvețiană, după Zurich, Basel și Young Boys. Totuși, Lugano a încheiat cu bine sezonul, prin câștigarea Cupei Elveției, care i-a dat dreptul de calificare în cupele europene. Lugano rămâne și în acest sezon sub conducerea fostului internațional din Liechtenstein, Mario Frick.

Lugano se confruntă în runda inaugurală a noului sezon cu o echipă Sion care a avut o evoluție dezamăgitoare pe tot parcursul sezonului trecut, iar perspectivele nu sunt grozave. Sion a terminat campionatul precedent pe locul 7, la un punct de baraj, și o așteaptă un sezon la fel de dificil. În meciul din prima etapă ar trebui să aștepte la goluri, având în vedere stilul lui Frick, antrenorul echipei gazdă, favorită certă a acestei confruntări. „Lugano marchează în ambele reprize” are cotă 2.80.

Cota zilei (17.07.2022)

Cota zilei (17.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate