Urmareste-ne

Archive

Cota zilei (18.03.2022). Liderul din Turcia ne rotunjește veniturile

Trabzonspor, liderul campionatului Turciei

Cota zilei de vineri vine din Turcia, Super Lig, acolo unde vom paria pe duelul dintre Rizespor și Trabzonspor, care se vor confrunta în cadrul etapei cu numărul 30. Jocul începe la ora 19:00, ora României. 

Rizespor riscă să ajungă la 5 eșecuri consecutive

Formația din orașul Rize nu a mai câștigat un meci în campionat de mai bine de 7 etape, perioadă în care a obținut doar 2 puncte. Aflată pe penultimul loc, Rizespor este candidată sigură la retrogradare, are doar 23 de puncte acumulate în 29 de meciuri, mult prea puțin pentru o formație care vrea să rămână în Super Liga Turciei.

Trabzonspor nu are adversar în campionat

Oaspeții atacă încă un succes pentru titlul pe care aproape l-au câștigat. Trabzonspor are 70 de puncte câștigate în 29 de partide, fiind învinsă doar într-o partidă. Cu serie fantastică de de 16 meciuri fără eșec în Super Lig și Cupa Turciei, Trabzonspor este cea mai în formă formație pe care o are campionatul turc. Angrenați și în lupta pentru câștigarea Cupei, cei de la Trabzon par a avea o formalitate în partida din această seară.

Pronosticul nostru este că oaspeții se vor impune fără mari probleme în această partidă. Așa cum am zis, Rizespor nu a mai câștigat de mai bine de 7 etape, iar Trabzonspor este cea mai bună formație în clasamentul partidelor din deplasare, cu 10 victorii, 3 egaluri și un singur eșec, detalii care o dau drept favorită certă.

Cota zilei (18.03.2022)

Cota zilei (18.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate