Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (18.04.2022). Facem bani în campionatul Elveției

Cota zilei de 18 aprilie vine din campionatul Elveției. Ultima clasată, Lausanne, primește vizita unei echipe mult mai puternice, care luptă pentru prezența în cupele europene. În eventualitatea unei victorii, Lugano va urca pe podium.

2,30 cotă la victorie pentru Lugano

Meciul Lausanne – Lugano e programat luni, de la ora 17:30, în etapa a 30-a din campionatul Elveției. Lausanne e ultima în clasament și pare condamnată la liga secundă. E la șapte puncte în spatele locului de baraj, ocupat de Luzern, când mai sunt șapte meciuri până la finalul sezonului. E, practic, imposibil să recupereze șapte puncte, în condițiile în care a făcut 17 puncte în cele 29 de meciuri de până acum.

Lugano, în schimb, e în luptă directă cu echipa campioană din ultimele patru ediții, Young Boys. Cele două își dispută locul al treilea, ultimul de cupe europene. Momentan, Young Boys are un punct mai mult, dar a jucat deja în etapa aceasta. Asta înseamnă că, în eventualitatea unei victorii, Lugano urcă pe podium. Are toate șansele să câștige la Lausanne. A făcut-o în precedentele trei întâlniri directe din acest sezon, de fiecare dată la două goluri diferență. „2 solist” are cotă 2,30.

Cota zilei (18.04.2022)

 

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate