Urmareste-ne

Ponturi Anglia

Cota zilei (18.05.2023). Meciul care îți aduce profit

Sheffield Wednesday

Cota zilei de azi (18.05.2023) vine cu un pronostic din Anglia. Am ales partida Sheffield Wednesday – Peterborough United, care contează pentru semifinalele play-off-ului din League One, manșa a doua. Gazdele au nevoie de un miracol pentru a-și menține vii speranțele de promovare. În tur, Peterborough United s-a impus, pe London Road, scor 4-0. Betmag îți arată ce trebuie să joci la acest meci.

Sheffield Wednesday, șanse minime la calificarea în finală

Sheffield Wednesday a dezamăgit crunt în partida tur când a pierdut fără drept de apel și, cel mai probabil, va petrece încă un sezon în League One. Echipa lui Darren Moore a intrat în acel meci după o serie de patru victorii consecutive, încasând doar două goluri în acest interval. Înfrângerea a fost o mega surpriză, însă Sheffield Wednesday va lupta până la ultima picătură de energie. A terminat sezonul regular pe locul 3, cu doar două puncte mai puțin față de Ipswich, locul 2, care a promovat direct.

Peterborough United, trei partide la rând fără gol primit

În ciuda victoriei din tur, Peterborough United trebuie să fie prudentă pentru a ajunge în finală, unde va înfrunta pe Barnsley sau Bolton. De la înfrângerea cu Ipsich (0-3), echipa lui Darren Ferguson s-a organizat perfect în defensivă și nu a primit gol în ultimele trei meciuri, o adevărată demonstrație de caracter. În sezonul regular, Peterborough United a terminat pe locul 6.

Ținând cont de rezultatul din partida tur, Peterborough United este, fără discuție, favorită la calificarea în finală. Sheffield Wednesday nu va ceda, însă, fără luptă. Va încerca, clar, să întoarcă rezultatul. Anticipăm că va obține victoria. Sheffield Wednesday câștigă și peste 2.5 goluri” are cotă 2.47.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate