Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Cota zilei (18.07.2022). 4,33 în Odense – Nordsjaelland, în Superliga Danemarcei

Cota zilei de 18 iulie vine din campionatul Danemarcei. În prima etapă a noului sezon se întâlnesc Odense și Nordsjaelland, meciul fiind programat luni, de la ora 20:00, ora României.

Mergem cu gazdele în Odense – Nordsjaelland

Odense nu a mai câștigat un meci, fie oficial, fie amical, de pe 2 mai, când o învingea cu 3-0 pe Sonderjyske, în manșa secundă a semifinalelor Cupei Danemarcei. De atunci, au urmat opt meciuri fără victorie pentru Odense, în care a bifat trei remize și cinci eșecuri. Odense a pierdut inclusiv finala Cupei Danemarcei, după lovituri de departajare, cu Midtjylland.

În ultimele nouă directe din campionat cu Nordsjaelland, din 2019 încoace, Odense s-a impus de patru ori, în timp ce Nordsjaelland a câștigat două meciuri. Alte trei întâlniri s-au încheiat la egalitate. Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc pe 8 mai, meci încheiat la egalitate, 1-1. La acea dată, FC Nordsjælland a avut 49% posesie și 11 șuturi la poartă, dintre care cinci pe poartă. De partea cealaltă, Odense a avut nouă șuturi la poartă, dintre care șase pe spațiul porții. Ultimele cinci directe, între care și un meci de Cupă, au avut un total de 18 goluri. În Odense – Nordsjaelland, din prima etapă a noului sezon, mergem pe mâna gazdelor. „Odense câștigă & peste 2,5 goluri & peste 8,5 cornere” are cotă 4.33.

Cota zilei (18.07.2022)

Cota zilei (18.07.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate